AltvinTUR

2017 Hotel Carol 4* – Vatra Dornei (Oferte speciale)

Hotel Carol exterior

Situat în staţiunea montană Vatra Dornei, hotelul Carol este la doar 50 de metri de centru, cu numeroase restaurante, baruri şi magazine. Restaurantul hotelului oferă specialităţi locale, iar centrul spa se bucură de acces gratuit la saună, la cada cu hidromasaj şi la salină.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi o zonă de relaxare. Baia privată include articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întregul hotel.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic la restaurantul hotelului. Centrul de wellness oferă o saună finlandeză şi o saună cu infraroşu, o salină artificială şi tratamente de înfrumuseţare, inclusiv duş Vichy, hidromasaj, electrostimulare şi cavitaţie, precum şi un salon de înfrumuseţare cu un coafor.

În curtea spaţioasă există o parcare privată, o terasă de vară cu umbrele de soare, o terasă deschisă pe tot parcursul anului şi încălzită în timpul iernii, precum şi un loc de joacă pentru copii.

Pârtiile de schi se află la 150 de metri, iar Dealu Negru, una dintre cele mai mari pârtii de schi din România, este la 300 de metri. Există un lift panoramic la 300 de metri de hotel, iar centrul de echitaţie Runc este la 500 de metri. Gara se află la 50 de metri.

hotel carol vatra dornei camera

Facilitati :

- Copiii pâna la 6 ani – cazati in camera cu parintii, beneficiază de gratuitate la cazare, dar nu se asigură pat suplimentar. Pentru pat suplimentar, dacă exista disponibilitate, se percepe 25 % din valoarea unui loc de cazare.
- Copiii intre 6 – 12 ani – cazati in camera cu parintii, beneficiază de gratuitate la cazare, dar nu se asigură pat suplimentar, insa achita mic dejun. Pentru pat suplimentar, daca exista disponibilitate, se percepe 50% din valoarea unui loc de cazare.
- Copiii peste 12 ani si oricare a-3- a persoana in camera, achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura pat suplimentar.
- Pentru turiştii insoţiţi de animale de companie, numai cu carnet de sănătate, se percepe o taxă de 10% din valoarea unui loc de cazare pe zi.
- La recepţia hotelului, turiştii vor achita taxa hotelieră, stabilita de administraţia locală si reprezinta 1% din prima noapte de cazare fara mic dejun.

OPTIONAL:

SERVICII DE MASA: Minim 50.00 lei / zi / persoană -‘a la carte.

SERVICII DE TRATAMENT: 30.00 lei / 2 proceduri pe zi / persoana.

Decada Balneara 2019

Oferta valabila in perioada:  01.09.2019 – 20.12.2019,

TARIF: 1000 lei / persoana / sejur

Oferta include: 
- 9 nopţi cazare cu pensiune completă; 
- 7 zile tratament câte 3 proceduri electroterapie/zi la Baza de tratament Bradu-Călimani, sau la alegere acces la centrul SPA al hotelului Carol; 
- Copiii până la 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare în camera parinţilor, iar pentru masă se achită 247,50 lei pentru întregul sejur (27,50 lei/zi); 
-copiii peste 12 ani achită pachetul întreg.

O saptamana de refacere 2019

Oferta valabila in perioada: 01.09.2019 – 20.12.2019

TARIF: 650 lei / persoana / sejur cu demipensiune

TARIF: 450 lei / persoana / sejur cu mic dejun

Oferta include:

- 6 nopți cazare;  

- Masa : mic dejun / demipensiune – meniu fix 

- 5 zile tratament câte 3 proceduri electroterapie/zi la Baza de tratament BraduCălimani, sau la alegere acces la centrul SPA al hotelului Carol;

Facilitati pentru copii:

 Copiii până în 6 ani au gratuitate la cazare;

 Copiii între 6 -14 ani – achită 50% din contravaloarea biletului unui adult și li se asigură pat suplimentar, respectiv mesele incluse în ofertă.

 Copiii peste 14 ani achită biletul integral și li se asigură pat suplimentar, respectiv mesele incluse în ofertă.

O saptamana la munte 2019

Oferta valabila in perioada: 01.09.2019 – 20.12.2019

TARIF: 300 lei / persoana / sejur 5 nopti fara masa

Weekend Romantic 2019

Oferta valabila in perioada: 01.09.2019 – 20.12.2019

TARIF: 450 lei / persoana / sejur 2 nopti cu mic dejun + 1 sedinta de masaj de relaxare 30min / pers sau la alegere relaxare Centrul SPA al hotelului pe baza de programare 

NOTA :

Pentru tratamentul balnear,turiştii trebuie să prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinţă de salariat sau cuponul de pensie (in zilele de sâmbătă şi duminică nu se efectueaza tratament balnear).

Hotel Carol camera

hotel carol vatra dornei

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett