AltvinTUR

2017 Budapesta – Viena – Atmosfera de Craciun

viena colaj

 Atmosfera de Craciun Budapesta – Viena Plecare din Cluj Napoca (la cerere transfer )

 Early Booking 01.10.2017  

TARIF : 100 euro / pers

Tarif: 115 euro/persoana

 

  Perioade: 30.11 – 02.12.2017, 08 – 10.12.2017, 15 – 17.12.2017

 

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la ora 7:00, Oradea ora 9:30. Sosire in Budapesta in jurul orei 15:00. Tur de oras: P-ta Eroilor, Castelul Vajdahunyad, Parlamentul (exterior). Se viziteaza Piata de Craciun situata in P-ta Vorosmarty si Bastionul Pescarilor, de unde veti putea admira panorama orasului iluminat. Seara cazare in Budapesta la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Pornire spre Viena pentru savurarea atmosferei de sarbatoare. Tur de oras cu admirarea principalelor cladiri cum ar fi: Biserica Sf. Carol, Conservatorul, Opera, Burgtheater, Parlamentul, etc. Apoi se vor vizita: Biserica Sf. Stefan si la alegere (individual): Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte ale Naturii sau Muzeul de Istorie a Artei. In jurul orei 17:00 distractie şi posibilitate de cina in Piata de Craciun situata in fata Primariei, seara intoarcere in Budapesta. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Deplasare cu autocarul pe Muntele Gellert pentru a admira panorama orasului, apoi program de cumparaturi la Complexul Comercial Campona din Budapesta. In incinta complexului se afla un „Tropicariu unde aveti posibilitatea de a admira acvarii mari cu rechini, pisici de mare, pesti exotici, serpi, mini-padure tropicala. La ora 14:00 plecare spre Cluj-Napoca, unde vom sosi in jurul orei 23:00.

 

Grup minim 40 de persoane

Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoana

Supliment single: 35 euro/persoana

Tariful include: transport cu autocar modern, 2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel 3* (Hotel Canada sau similar), vizitarea oraselor Budapesta si Viena, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.

Tariful include: transport cu autocar modern,  2 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel 3* (Hotel Canada sau similar), vizitarea oraselor Budapesta si Viena, asistenta turistica.

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 17 EUR), asigurarea medicala si storno.

@CRA

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett