AltvinTUR

2017 Targul de Craciun la Cracovia (Targul de Craciun la Cracovia Cracovia-Auschwitz-Wielicka-Zakopane)

Imagine similară

Targul de Craciun la Cracovia

Cracovia-Auschwitz-Wielicka-Zakopane

Plecare 01.12.2017

Ziua 1. (Oradea-Cracovia~500 km). Plecare din Oradea dimineata la orele 05:00. Popas in Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al Goralilor. Plimbare si timp liber, sau masa traditionala pe strada Krupowki. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei; urmeaza o plimbare ghidata in orasul vechi, Biserica Sf. Maria, Sukkienice-hala de postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale – Barbacanul, Poarta Florian, etc. Scurt timp liber in Cracovia. Cazare. Cina optional

Ziua 2. Dupa mic dejun, pornim spre Auschwitz-Birkenau unul dintre locurile cele mai importante ale comemorarii holocaustului. Vizita este posibila doar cu ghid local, cu ghidaj prin casti. Intoarcere la Cracovia, vizita Catedrala din Castelul Wavel. Timp liber in centru. Optional vizita Cartierul Evreiesc. Cazare si cina optional.

Ziua 3. Dupa mic dejun, ne indreptam spre Faimoasa Mina de Sare de la Wielicka, cu statui si capela, sculptate in sare – vizita mina cu ghid local, aproximativ 3 ore. Pornire spre casa. Sosire in tara seara tarziu.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>30.09.17 (avans 50%)

-

01.12.2017

125 euro

120 euro

-

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single: 20 euro

Transfer Tg Mures, 25 euro / pers

Punct intalnire: OMV Gh Doja, ora 00:00


Tariful include:
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

- transport cu autocar modern, climatizat, de 3*, taxe de parcari si autostrazi

- 2 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3* in Cracovia

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- taxele de intrare si taxa ghizilor locali Auschwitz~10 euro – rezervare si plata la inscriere, Wielicka~18 euro – rezervare la inscriere

- cina optional: 10 euro/persoana/seara se anunta la inscriere (valabil la un numar minim de 20 persoane)

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett