AltvinTUR

….

 • viena

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 5:00. (Oradea-Viena ~ 500 km). Sosire la Viena in jurul pranzului. Incepem cu un tur de oras panoramic al Vienei, cu autocarul – Parcul de distractii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi cladirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Posta Imperiala, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneza, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinte ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primaria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmeaza un tur pietonal cu vizitarea urmatoarelor obiective pe dinafara : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom. Cazare si cina optional la restaurantul hotelului.

Ziua 2. Mic dejun. Program liber sau optional* se viziteaza Abatia de la Melk (interior cu ghidaj in lb romana) si Defileul Dunarii – Wachau, un traseu deosebit de pitoresc, Mostenire UNESCO cu localitati si castele ; popas intr-o localitate ca Emmersdorf, Spitz, Dürnstein, Krems. Intoarcere la Viena. Timp liber în centru. Cazare si cina optional.

Ziua 3. Mic dejun. Se va vizita Palatul Schönbrunn (interior), parcul Palatului cu monumentele decorative din secolul XVIII, Gradina Zoologica, cel mai vechi zoo public din lume. Întoarcere spre tara în jurul orei 14:00. Sosire în tara seara

 

Plecari: 19.06.15
Tarife Promo:  110 euro / persoana 
Ofertele sunt valabile in perioada 03.06-27.06.2015.

______________

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.

 

Tariful include:
- transport cu autocar clasificat international 3*/in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri

- 2 nopti cazare la hotel-pensiune de 3-4* în Viena, în camere duble/triple cu mic dejun bufet
– ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- taxele de intrare (optionale) la obiectivele turistice din Viena: Schonbrunn ~14,50 euro, Zoo ~15 euro, Muzeul Sisi~ 12,50 euro, Tezaurul ~12 euro, etc

-*Excursia optionala Melk-Wachau include transport autocar, taxa de intrare la Abatia Melk cu ghid; pret : 35 euro/persoana, minim 25 persoane, sau fara taxa de intrare: 25 euro.

- optional: cina meniu (supa, fel de baza, desert): 10 euro/zi se confirma la înscriere si se achita la fata locului

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

Ora de imbarcare Orasul de imbarcare Locul de imbarcare Tarif
02:00 Cluj-Napoca Bila Manastur 15 euro
01:20 Turda Teatru, Bld Matei Basarab 25 euro
00:00 Tg. Mures OMV, Str. Gh. Doja 25 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett