AltvinTUR

2017 Myanmar-Thailanda de nord- 15 zile(14.10.2017)

Imagini pentru myanmar

ZIUA 1-sambata, zbor spre Bangkok. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.     

ZIUA 2 (mic dejun).Sosire in Thailanda (in traducere tara oamenilor liberi) la Bangkok. Cazare Bangkok.

ZIUA 3 (mic dejun). Zbor la Chiang Rai-vizita Templul Alb (Wat Rong Khun). Deplasare spre Triunghiul de Aur (zona de la confluenta raurilor Mekong si Ruak unde se intalnesc frontierele a 3 tari:  Myanmar, Laos si Thailanda-in traducere tara oamenilor liberi). Optional, plimbare cu barca pe fluviul Mekong. Vizita oraselul Mae Sai-cel mai nordic punct la Thailandei. In zona Mae Salong-vizita un sat renumit datorita femeilor girafa ( au gaturile lungi, in jurul carora poarta coliere tip inel), sat ce apartine triburilor aborigene Akha (originare din Tibet si Yao). Cazare in  Chiang Rai .

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (cu popas in Mae Ka Chan-renumit datorita izvoarelor cu apa tamaduitoare) la Chiang Mai (Trandafirul Nordului) – vizita templul (urcare 309 trepte sau, optional, cu funicularul) Wat Prathat Doi Suthepo(cel mai sacru din Thailanda de Nord) din cadrul complexul religios Wat Doi SuthepCazare in Chiang Mai.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita ferma de orhidee si un centru de dresaj al elefantilor.Langa Chiang Mai, la Sankampaen centru de artizanat (obiecte din: matase, pietre pretioase, lemn tropical-tec, hartie, etc.).  Optional, cina traditionala Khantoke (muzica si dansuri ale triburilor locale). Cazare in Chiang Mai.

ZIUA 6 (mic dejun). Zbor la Bangkok, apoi la Yangon  in Myanmar (Birmania). Cazare in Yangon.

ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare (180 km) la Kyaikhtiyo-sanctuar pe o stanca aurita, aflat la 1100 m pe muchia unei prapastii, tinuta “de un fir de par” al lui Buddha. In drum vizita Nyang Bin Nhat, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Mianmar. Se ajunge la tabara montana Kinpunsakan,apoi cu transport auto local la Ratherdaung de unde se continua pe jos sau(contra cost) cu lectica localnicilor. Cazare in zona Kyaikhtiyo.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Bago (vizita pagodele Shwe Mawdaw si Kyaukpun), apoi la Yangon(capitala pana in 2005)-vizita: pagoda Shwedagon (atractia turistica nr. 1 a tarii), Cartierul Chinezesc,P-ta Scott si la pagoda Sule Statuia Buddha Culcat. Optional, cina cu show traditional pe restaurant plutitorCazare in Yangon.

ZIUA 9 (mic dejun).Zbor la Heho.In zona-vizita: Manastirea Nga Phe Kuang, Pagoda Phaung Daw Oo (in Nam Pa), o tesatorie de matase si de fire din lotus (in Inn Paw Khone), apoi croaziera pe lacul Inle (se vad casele pe picioroange). Cazare in Heho.

ZIUA 10 (mic dejun). In Heho – vizita Piata Plutitoare, apoi deplasare pentru vizita Pesterile Pindaya (in interior se afla peste 8000 de figuri ale lui Buddha din: alabastru, lemn de tec, marmura, argila sau ciment).Deplasare pe ruta Ywangan-Kyankse. Cazare in Mandalay.

ZIUA 10 (mic dejun). In Heho – vizita Piata Plutitoare, apoi deplasare pentru vizita Pesterile Pindaya (in interior se afla peste 8000 de figuri ale lui Buddha din: alabastru, lemn de tec, marmura, argila sau ciment).Deplasare pe ruta Ywangan-Kyankse. Cazare in Mandalay.

ZIUA 11 (mic dejun).Vizita in Mandalay:Pagoda Mahamuni,Manas-tirea Shwe Kyaung (Palatul de Aur)-se admira splendidele sculpturi in lemn si Pagoda Kuthodaw(aici e cea mare carte cioplita in piatra despre scrierile sacre ale budismului). Langa Mandalay-vizita,in Mingun: pagoda unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha, uriasul clopot de 90 tone si pagoda Myatheindan,iar in Sagaing pagoda Khaungmudaw si un atelier de prelucrare a argintului. Cazare in Mandalay.

ZIUA 12 (mic dejun).Deplasare (aprox.200 km) la Bagan-popas la complexul cu 4400 de temple,dintre care se viziteaza: Ananda Patho,Ananda Okkyaung,Htilominlo,Nanphaya si Pagoda Mingalazedi. Nota-optional, in Bagan sau Mandalay -croaziera pe fluviul  Ayeyarwaddy. Cazare in Bagan.

ZIUA 13 (mic dejun).Optional, excursie (50 km de Bagan) la Muntele Popa (vizita m-tirea si complexul de temple, unde se ajunge urcand 777 trepte). Zbor din Bagan la Yangon.   Cazare in Yangon.

ZIUA 14 (mic dejun). Decolare din Yangon la Bangkok, apoi spre Romania.

ZIUA 15 – sambata, sosire Otopeni.

Pret: 1745 € + 1240 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):

 1. a) ghizi locali (tot timpul)si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;    
 2. b) bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii). La inscriere se achita minim  1000є.   Supliment single 415 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.    Grup minim 15 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecari

 

PRETUL INCLUDE:

- servicii ghid roman;                  

- 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; 

- bilet avion Bucuresti-Bangkok / Bangkok -Bucuresti;      

- transport cu autocar / minibus 2** (cu aer conditionat) corespunzator numarului de turisti.

 

Pretul nu include: 

- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; 

- taxa de iesire din  Myanmar+ taxa de viza si de procesare acte (trebuie 2 foto color 4cm X 6 cm), in total, aprox. 70 usd – plata in Myanmar;

- taxa (aprox. 30 usd /intrare) de viza(2 intrari) pentru Thailanda (trebuie 2 foto color 4cm X 6 cm) – plata in Bangkok.

 

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.      

Asigurarea medicala e obligatorie.

 Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Imagini pentru Mandalay

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett