AltvinTUR

2018 Circuit Israel 6 – 11 septembrie, 18 – 23 octombrie

Imagini pentru muntele maslinilor

Plecare 06.11.2018 – Avion din Cluj Napoca

Tarif: 679 euro / persoana

Demipensiune

 

Plecare 18.10.2018 – Avion din Cluj Napoca

Tarif: 649 euro / persoana

Demipensiune

Ziua 1:  6 septembrie : Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 6 septembrie 2018 la ora 03:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Începem itinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor, după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate Cezareea .

Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de 4* în Nazaret/Tiberias.

Ziua 2: (7 septembrie): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului.

Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.

Ziua 3. (8 septembrie): Micul dejun.Opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită opțională la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice.

Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. În continuare, ne îndreptăm spre renumita staţiune Qalya, pentru a face baie în Marea Moartă. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la Muntele Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 Ziua 4.(9 septembrie): Micul dejun. Vizităm Bethleemul – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Continuăm cu vizita la Câmpul Păstorilor. Timp liber la cumpărături. Vizităm Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

 Ziua 5. (10 septembrie): Micul dejun. Începem ziua cu parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Continuăm vizita cu Grădina Mormantului GOL. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 Ziua 6. (11 septembrie): Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZAIR W6 3480 cu decolare la ora 10:00 și sosire la aeroport , ora 13:10

VĂ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITĂȚI:

-  Excursii opționale

VĂ RECOMANDĂM EXCURSIILE OPŢIONALE CU PLATA DIN ROMÂNIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

-   Masada (25 eur/pers)

- Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (30 eur/pers)

Atenție! Excursiile opționale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.

T A R I F U L    I N C L U D E

- Taxe aeroport – obligatorii (145 eur/ pers) 
- Biletul de avion CLJ – TLV – CLJ – cu compania aeriană WIZZAIR 
- Cazarea: 5  nopţi la hoteluri de 4* – demipensiune ( mic dejun si cină) 
- Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program. 
- Ghid vorbitor de limbă română 
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup 
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

 

T A R I F U L  N U  I N C L U D E

- Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid – obligatoriu (30 eur/pers) – se achita in aeroport in ziua plecarii 
- Supliment cameră single (195 eur/pers) 
- Asigurarea storno si asigurarea medicală 
- Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) – obligatorii – se achita in aeroport in ziua plecarii 

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett