AltvinTUR

2017 Hotel Sani Club 5* – Halkidiki Kassandra

Click aici pentru Hotel Sani Beach 

Hotel Sani Club este un hotel de lux, de tip bungalou, inconjurat de dealuri line, acoperite cu paduri de pini,  spatiu verde cu vegetatie luxurianta, peluza si gazon, colturi retrase, inconjurate de arbusti cu flori. In anul 2010, hotelul a fost ales unul dintre cele mai bune cinci hoteluri din Europa (Premiul TBG branduri de turism).

Plaja – proprie, cu nisip (lungime de 1km), premiata cu Blue Flag. Sezlonguri si umbrele, dusuri si vestiare, prosoape de plaja confortabile (dimensiunea 1×2.16) – gratuit.

Hostess «Beach Buddies» ofera servicii de prima clasa pentru plajele SANI. Chioscuri cu prosoape de plaja deschise in timpul zilei. Salvamar pe plaja si la piscina, vestiare si dusuri

Hotelul dispune de un total de 205 camere:

- Doubles Ground Floor Garden View/Sea View (~34 mp),

- Double Bungalows Upper Floor Sea View (~34 mp),

- Deluxe Double Bungalows Private Gar-den/GV (~34 mp),

- Deluxe Double Bungalows Sea View/ Private Garden (~34 mp),

- Family Bungalows  Intercon SV (~74 mp),

- Junior Suites SV Private Garden (~37mp),

- Junior Suites SV Private Pool (~37 mp).

- New! Two Bedroom Family Suite Sea View (~100 mp),

- New! Two Bedroom Family Suites with Private Pool Sea View (~120 mp).

Facilitati camera: terasa privata sau balcon, baie , oglinda cosmetica, uscator de par, halate de baie de lux, papuci, cantare, articole de toaleta exclusiviste, pat dublu queen-size sau doua paturi de o persoana cu saltea ultra confortabila Dream Bed, lenjerii de pat exclusiviste, pilote si perne suplimentare, TV plasma (canal de muzica), CD/DVD player, acces la internet Wi-Fi , telefon, aer conditionat – control individual al temperaturii, seif electronic (gratuit), mini-bar, tot ceea ce este necesar pentru prepararea ceaiului si a cafelei, filtru de cafea Nespresso. Camerele hotelului beneficiaza de servicii de menaj seara si de pregatirea paturilor pentru somn (turn down service). Serviciu de room service disponibil.

La sosire – o sticla de vin si fructe.

Double Ground floor Garden View/SeaView (~ 34 mp)

Camera dubla, cu design modern, situata la primul etaj al bungalourilor. Ferestre mari, inalte din podea pana in tavan, care ofera privelisti uimitoare spre gradinile frumoase sau spre Marea Egee si varful Muntelui Olimp. Terasa cu o masa si doua scaune din rattan. Capacitate cazare: 2 adulti si 1 copil.

Double Upper floor Sea View (~ 34 mp)

Camera dubla, cu design modern. Situata la etajul al doilea al bungalourilor. Ferestre mari, inalte din podea pana in tavan, care ofera privelisti uimitoare spre Marea Egee si varful Muntelui Olimp. Balcon cu o masa si doua scaune din rattan. Capacitate de cazare: 2 adulti si 1 copil.

Deluxe Bungalow Sea View with Private Garden (~ 34 mp)

Camera dubla cu design modern, situata la primul etaj al bungaloului, cu o mica gradina. Ferestre mari, inalte din podea pana in tavan, care ofera privelisti uimitoare ale Marii Egee si varfului Muntelui Olimp, dar si spre gradina. Terasa cu o masa si doua scaune din rattan. Capacitate de cazare: 2 adulti si 1 copil.

Family Bungalow (~74mp) Camera confortabila cu un design modern, format din douacamere duble cu o usa de legatura. Situat la etajul al doilea .  Ferestre din podea pana in tavan, care ofera vederi uimitoare ale Marii Egee si partea de sus a Muntelui Olimp. Balcon cu o masa si doua scaune din rattan.

Junior Suite Private Garden (~37 mp) Camera confortabila, cu decor modern, situat incladirile cu mai multe etaje, cu o gradina privata. Ferestre din podea pana in tavan, care ofera vederi uimitoare ale Marii Egee si partea de sus a Muntelui Olimp. Balcon cu  masa, doua scaune din rattan si doua sezlonguri in gradina.

Junior Suite Private Pool (~37 mp) Camera confortabila cu un design modern, situat incladiri inalte, cu o piscina privata si o gradina. Ferestre din podea pana in tavan, care ofera vederi uimitoare ale Marii Egee si partea de sus a Muntelui Olimp. Balcon cu masa, doua scaune si doua sezlonguri . Piscina privata (apa dulce) in gradina.

New! Two Bedroom Family Suite Sea View Noile camere sunt situate la 40 m de mare, o gradina privata (110 mp). Un nivel ridicat de lux pentru familiile cu copii. Doua dormitoare separate, living, doua bai,trei televizoare cu ecran plat, mobilier de lux in gradina.

New! Two Bedroom Family Suites with Private Pool Sea View Noile camere sunt situate la 40 m de mare, piscina privata (45 mp), gradina privata si o terasa (170 mp). Un nivel ridicatde lux pentru familiile cu copii. Doua dormitoare separate, living cu dinning room, doua bai, trei televizoare cu ecran plat, mobilier de lux in gradina.

Pentru oferte personalizate, va rugam sa ne contactati telefonic: 0758.138.738 sau

la adresa de e-mail: altvintur@gmail.com

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett