AltvinTUR

Hotel Hefaistos 2* – Covasna

Hotelul Hefaistos – Covasna va asteapta cu cele mai avantajoase si de calitate servicii de cazare si tratament din Covasna, regiune faimoasa pentru izvoarele minerale, cu calitati curative cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. Avand un climat subalpin placut si oferind peisaje deosebite, Covasna este locatia ideala pentru un concediu relaxant. Hotel Hefaistos este deschis pe toata perioada anului .

       

    Hotelul Hefaistos Covasna dispune de 288 locuri de cazare dispuse in camere duble, apartamente, suite cu 3 locuri, single, fiind dotate cu balcon, frigider, televizor cu program prin cablu si grup sanitar cu dus propriu.

ALte facilitati: restaurantul propriu cu caracter rustic, ofera numeroase specialitati romanesti si internationale, gradina de vara, foisoare cu masute din lemn,  gratar, baza proprie de tratament (ce pune la dispozitie numeroase proceduri sub indrumarea permanenta a unui personal medical calificat, mofeta, bai calde cu apa minerala, electroterapie si tratamente naturale), sala de conferinta cu o capacitate de 100 locuri, bar de zi, terasa acoperita si enacoperita, spalatorie proprie, parcare.

www.hotel-hefaistos.ro/covasna/facilitati-hotel.html

Tarif : Lei / zi / pers

Perioada Cazare + mic dejun Masa  (pranz + cina) Tratament (baie CO2, mofeta)
2015 55 lei / pers aprox. 40 lei / pers 22 lei / pers

 

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett