AltvinTUR

2016 Hotel Belvedere 3* – Sovata

 • Belvedere exerior
 • belvedere camera
 • belvedere piscina ext
 • belvedere camera 3
 • belvedere piscina int
 • belvedere spa
 • belvedere terasa
 • belvedere terasa1

www.belvederehotel.ro

Hotelul Belvedere – Sovata  pune la dispoziție cele mai frumoase camere din stațiune, cu o panoramă de vis! Se afla la  doar 15 minute de Lacul Ursu, pe aleea prin pădure şi se viziteaza Lacul Mierlei.

Dispune de 60 de locuri de cazare:2 apartamente, 5 camere single şi 12 camere double.

Camerele pentru o persoană au un pat matrimonial generos, fiind extrem de primitoare. Sunt dotate cu televizoare LCD, climatizare de ultima generaţie, minibar şi au acces la televiziune prin cablu şi internet nelimitat (WiFi şi cablu). Băile dispun de uscător de păr şi halate de baie.

Camerele double sunt dotate cu două paturi matrimoniale de dimensiuni mari. Încăperile sunt spațioase și au televizoare LCD, climatizare de ultima generaţie, minibar, acces la televiziune prin cablu şi internet nelimitat (WiFi şi cablu). Băile dispun de uscător de păr şi halate de baie.

 

Apartamente, cu câte două sau trei paturi matrimoniale, dotate cu: televizoare LCD, climatizare de ultima generaţie, minibar, acces la televiziune prin cablu şi internet nelimitat (WiFi şi cablu). Băile dispun de uscător de păr şi halate de baie.

Hotelul Belvedere Sovata dispune de un restaurant ale cărui preparate tradiționale savuroase vă vor încânta papilele gustative. Localul are o capacitate de 40 de locuri în interior și 35 pe terasă, unde aveți o panoramă senzațională, care vă va face să uitați de orice fel de grijă.

Terasa în aer liber este deschisă doar pe timpul verii. Amenajat în stil rustic, spațiul este perfect pentru organizarea unor evenimente de familie ( aniversări, cine festive), având o capacitate de 120 de locuri. Terasa este dotată cu grill și cuptor.

Centrul  SPA : o piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată, saune (turcească şi finlandeză) și un salon de masaj.  În cadrul SPA Belvedere, vă așteaptă și un bar cu un plus de energie pentru o zi de răsfăț.

Piscina reprezintă centrul universului dumneavoastră într-o zi toridă de vară. Departe de căldura urbană, de stresul zilnic, vă așteptăm pe plaja Belvedere cu şezlonguri şi umbrele, piscină exterioară cu apă dulce, bazin pentru copii, loc de joacă şi un pachet de servicii extraordinare.

TARIF: LEI / PERS / ZI

 

Perioada 2016 

TARIF: LEI / zi / camera 

 

Cazare cu mic dejun

Cazare cu mic dejun

Apartament

2 pers.

 

 

CAZARE CU MIC DEJUN    SGL

 

 

 

 Camere Twin

2 pers.

2 copii cu varsta intre

 6-12 ani

Camere Matrimoniale

2 pers.

 

 

 

01.01-23.06.2016 275 lei / zi 235 lei / zi 330 lei / zi 198 lei / zi
24.06-31.08.2016 365 lei / zi 320 lei / zi 410 lei / zi 245 lei / zi
01.09-28.12.2016 275 lei / zi 235 lei / zi 330 lei / zi 198 lei / zi

- la tarifele  mai sus  prezentate  se mai percepe o taxa de 35 lei/fiecare copil de  la  6 – 12 ani ( mai putin in camera twin , unde este inclus in pret ) si  70 lei/fiecare copil peste 12 ani si pentru fiecare adult cazat suplimentar celor doua persoane  ( tariful include micul dejun + accesul la centrul SPA ) .

Tariful de cazare include acces nelimitat pe durata sederii la piscinele cu apa dulce si sarata, saunem acces internet (cablu Wifi), halate de baie, Taxa balneara, mic dejun, parcare

 

 

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett