AltvinTUR

2020 Hotel Caprioara 4* – Covasna – Odihna si Tratament

Vedere de sus a Hotel Caprioara

Hotelul Căprioara⋆⋆⋆⋆  este situat în centrul stațiunii Covasna, stațiune de renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Hotelul Căprioara dispune de un total de 132 camere, 4 apartamente si  4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele au fost dotate astfel încât să vă ofere tot confortul necesar pe toată perioada sejurului dumneavoastră petrecut alături de noi.

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator

Galeria de imagini a proprietăţii

TARIF : Lei / zi / pers

02.01 – 31.03.2020

16.10 – 20.12.2020

01.04 – 31.05.2020

11.09 – 15.10.2020

01.06 – 10.09.2020

TRANZIT 1-4 zile 

Cazare cu mic dejun  bufet, acces la piscina cu sauna,jacuzzi, baie cu aburi inclus

188 lei / pers 218 / pers 218 / pers

TRATAMENT  7 nopti , sau mai mult de 7 nopti

Cazare cu mic dejun bufet, pranz, tratament balnear (consultatie la intrare si 3 proceduri/zi)

acces la piscina cu sauna, jacuzzi, baie de aburi inclus

240 lei / pers 257 lei / pers 257 lei / pers

TRATAMENT  10 nopti , sau mai mult de 10 nopti

Cazare cu mic dejun bufet, bufet, pranz,

tratament balnear (consultatie la intrare si 3 proceduri/zi) acces la piscina cu sauna, jacuzzi, baie de aburi inclus

225 lei / pers 242 lei / pers 266 lei / pers

ODIHNA – 5 zle sau mai mult

Mic dejun bufet, pranz, acces la piscina cu sauna, jacuzzi,

baie de aburi inclus

207 lei / pers 225 lei / pers 251 lei / pers

 

NOTA: In perioada 3 mai – 31 octombrie 2020 pachetul cu demipensiune va fi obligatoriu mic dejun si pranz servite in sistem bufet suedez.

In perioada 01.06-10.09.2020 valoarea pranzului este de 60 lei/zi/pers, pentru toate pachetele
aferente.
- In restul perioadelor valoarea mesei principale este de 50 lei;
- Valoarea micului dejun este de 35 lei/zi/pers

Servicii SPA: piscina, jacuzzi, sauna umeda/uscata, masaj (la alegere: relaxare/ terapeutic), drenaj limfatic, termoterapie*

 

Facilitati copii:

- 0 – 3,99 ani – gratuit la cazare si masa;

- 4 – 11,99 ani:
Cazare in pat suplimentar impreuna cu parintii in camera, la cerere
- 70 lei/zi in perioada 01.06 – 10.09.2020
- 60 lei/zi in perioadele 01.04 – 31.05 si 11.09 – 15.10.2020
- 50 lei/zi in perioadele 02.01 – 31.03.2020 si 16.10 – 20.12.2020
Masa
- 50% din valoarea meselor pentru adult conform pachetului insotitorului
- Persoanele care au depasit 12 ani sunt considerate adulte.

 

Tratament balnear

Valoare tratament balnear 40 lei/zi/pers. Se asigura 1 consultatie medicala la sosire si 3 proceduri/zi numai la recomandarea medicului din statiune.
- In zilele de sambata se efectueaza doar procedurile cu factori naturali; mofeta si baile carbogazoase. Procedurile neefectuate in zilele de sambata si duminica se reprogrameaza in celelalte zile ale sejurului.

Taxa locala de 2 lei/zi/pers se achita separat la receptia hotelului.

*pentru masaj, drenaj limfatic, termoterapie, programarea se face la Receptie la check-in

 

Atractii turistice

”Balta Dracului” este un vulcan noroios, adică o groapă în care au loc în permanență erupții de nămol. Interesant este că acest vulcan se află chiar în centrul orașului Covasna. Fenomenul apare datorită degajărilor de monoxid de carbon, explică cercetătorii. Iar acest lucru se întâmplă din cauza numeroaselor erupții vulcanice ce au avut loc în regiunea Harghita în urmă cu peste două milioane de ani. Studiile realizate la „Balta Dracului” arată că monoxidul de carbon din bulele care ies la suprafață este cuprins între 95% și 98%.

Cetatea Zânelor este una dintre cele mai mari și mai bine conservate cetăți dacice dinafara Munților Orăștiei, unicata datorita fortificatiilor si a modului de amenajare a teraselor . A fost construită pe parcursul secolului al II-lea î.Hr., distrusă probabil în vremea lui Burebista, reconstruită apoi grandios lasfârșitul sec. I î.Hr. și incendiată și dărâmată în momentul cuceririi romane a Daciei.

Aria protejată „Mestecănișul de la Reci” conservă șapte tipuri de habitate naturale de interes comunitar (aflate în partea central nord-estică a Depresiunii Brașovului); astfel: Păduri aluviale cu Alnus glutinosa și Fraxinus excelsior (Alno-Padion, Alnion incanae, Salicion albae), Pajiști aluviale din Cnidion dubii, Pajiști xerice pe substrat calcaros, Cursuri de apă din zonele de câmpie, până la cele montane, cu vegetație din Ranunculion fluitantis și Callitricho-Batrachion, Comunități de lizieră cu ierburi înalte higrofile de la nivelul câmpiilor, până la cel montan și alpin, Lacuri eutrofe naturale cu vegetație tip Magnopotamion sau Hydrocharition și Turbării cu vegetație forestieră.

Sfânta Mănăstire Marcus este amplasată în preajma pădurilor dese ale Clăbucetelor Întorsurii, în munţii Carpaţilor de curbură, pe o colină deasupra satului Dobârlău. Locul este de o deosebită frumuseţe, oferind o superbă imagine asupra Ţări Bârsei.

Mănăstirea Valea Mare se află situată pe teritoriul administrativ al localităţii cu același nume, în sudul judeţului Covasna, pe drumul judeţean ce leagă orașul Sfântu Gheorghe de Întorsura Buzăului. Locul este de o deosebită frumuseţe, oferind o superbă imagine

 

Galeria de imagini a proprietăţii

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett