AltvinTUR

2016

Ljubljana-Trieste-Venetia-Verona-  Lago di Garda-Predjama-Postojna

Minicircuit si sejur cu 3 nopti si demipensiune in statiunea Lido di Jesolo

 

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 00:00 pe ruta Oradea-Budapesta-Trieste-Lido di Jesolo ~1.110 km. Tranzitam Ungaria si Slovenia. Popas in capitala slovena, Ljubljana; plimbara prin centrul vechi – catedrala, primaria, Podul Triplu, timp liber. Sosire in Italia; vizitam orasul Trieste in cadrul unui tur panoramic cu autocarul– Portul, Canal Grande, Piata del Unita, Gara si statuia Sisi; cazare in cursul dupa amiezii la un hotel de 3* din Lido di Jesolo. Timp liber pentru plaja in statiune. Cina la hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto – laguna cu insule pustii si cu insule locuite, adevarate centre urbane ca Murano, Burano, Lido di Venezia, etc. Debarcare in Venetia unde admiram Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas, Podul Rialto. Timp liber pentru a ne bucura de frumusetile Orasului Indragostitilor, sau optional vizita extinsa (pietonala) a Venetiei cu Basilica dei Frari (cu capodoperele lui Tizian), Galleria del Accademia (picturi valoroase ale Scolii Venetiene, Tintoretto, Tizzian, Veronese, Tiepolo, etc). Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 3. Zi libera in statiune pentru plaja si odihna, sau *optional excursie toata ziua la Verona, unde vizitam Arena Romana, Casa Julietei, Piazza del Erbe, Piazza dei Signori, Monumentele Scaligera, timp liber; urmeaza Lago di Gardacu o plimbare prin Sirmione si/sau plimbare cu vaporasul pentru un tur al Lacului Garga. Cazare si cina la acelasi hotel.(Lido di Jesolo-Verona-Sirmione: 200 km)

   

Ziua 4. Mic dejun. Parasim hotelul si ne indreptam spre tara. Oprire in Slovenia, vizitam Castelul Predjama, care comunica printr-un pasaj secret cu pestera carstica de la Postojna, pestera de peste 20 km (vizita ghidata in interiorul castelului si pesterii). Sosire in tara noaptea.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

17.06.2016

239 euro

229 euro

219 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 60 euro

BONUS CLIENT FIDEL: LOCURI PREFERENTIALE

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2015

 

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international 3*, taxe de parcari si de autostrazi, taxa de intrare in portul Punta Sabioni (spre Venetia)

- 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* în Lido di Jesolo

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale, Venetia: taxa vaporas:12 euro, Palatul Ducal~16 euro, Castelul Predjama si Pestera Postojna-bilet combinat~30 euro.

- *excursia optionala la Verona si Lacul Garda: 35 euro, numar minim 25 persoane (include transport autocar, taxe de intrare in orase si taxe parcari, ghid turism din partea agentiei)

- ghid local în orasele vizitate (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, acestetaxe se introduc pe parcursul anului 2016 si in localitatea Lidodi Jesolo, clientii vor achita aceste taxe, direct la receptia hotelului.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

Ora de imbarcare Orasul de imbarcare Locul de imbarcare Tarif
00:00 Oradea Parcarea Vulturul Negru 0
21:00 (-1 zi) Cluj-Napoca Bila Manastur 15 euro
20:20 (-1 zi) Turda Teatru, Bld Matei Basarab 25 euro
18:00 (-1 zi) Tg. Mures OMV, Str. Gh. Doja 25 euro
20:30 (-1 zi) Baia Mare OMV, Bld Independentei 25 euro
21:30 (-1 zi) Satu Mare MOL, Drumul Careiului 20 euro
22:00 (-1 zi) Carei MOL, Bld. 25 Decembrie 15 euro
21:30 (-1 zi) Zalau MOL, Bld Mihai Viteazu 15 euro
21:40 (-1 zi) Arad OMV Centura, Calea Zimandului 15 euro
21:00 (-1 zi) Timisoara Parcarea Real, Calea Aradului 20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de

marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett