AltvinTUR

2017 Complex Balnear Strand 3* – Ocna Sibiului

DSC_4220

Hotelul complexului va sta la dispozitie cu 51 de locuri de cazare in camere cu 2 paturi, single si cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie, balcon, incalzire centrala, TV (cablu) si telefon.

Restaurantul unitatii cu o capacitate de 180 de locuri si o terasa de 150 de locuri, sunt ideale pentru organizarea de mese festive, intruniri si sejururi in grup.

Noua baza de tratament face posibila aplicarea, cu rezultate excelente, a procedurilor de: hidroterapie, mecanoterapie, pneumoterapie, electroterapie, balneoterapie, kinetoterapie, termoterapie.

Se trateaza astfel afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic si afectiuni ginecologice.

Baza de tratament dispune de: sala de gimnastica pentru recuperare si intretinere precum si de o piscina acoperita cu apa sarata, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, masaj si reflexoterapie.

Un personal medical profesionist trateaza aici, pe baza unor terapii si mijloace moderne, reumatis-mul cronic in oricare din fazele sale evolutive si o larga gama de afectiuni ginecologice.

Piscina interioara cu apa sarata – este locul special amenajat in care se efectueaza procedura de hidroterapie. Apa sarata in concentratie de 160-200 g/l este incalzita la temperatura de 31-33 grade C, fiind recomandata pentru tratarea afectiunilor aparatului locomotor , sistemului nervos periferic, recuperari functionale posttraumatice si afectiuni ginecologice.

Namolul terapeutic – important factor natural de tratament, similar celui de la Agigea, Sovata si Amara, se aplica cu rezultate excelente in baza proprie de tratament, in tot timpul anului, pentru rolul sau biostimulator, a proprietatilor bacteriostatice si bactericide.
Gama procedurilor terapeutice care se aplica cu rezultate benefice aici este completata de masaje de reflexoterapie si jacuzzi.

Perioada 2017 loc in camera dubla camera single
Cazare + mic dejun 124 lei 220 lei

Traifele includ: cazare cu mic dejun, acces la piscina interioara si la cele 3 lacuri exterioare

DSC_4223

interior01

interior02

interior10

Ultima actualizare: 29.03.2017

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett