AltvinTUR

2017 Vila Mamic – Nemira – CROATIA – autocar

Localizare: la aproximativ 250-300 m de cele 2 plaje cu nisip grunjos din Nemira, la 2 km de Omis (plajă cu nisip), în fața vilei Nevera, la 50 m de restaurantul Nevera (unde se poate servi masa).

Facilităţi: Vila are 4 etaje, cu studiouri și apartamente cu capacitate de la 2 la 6 persoane; supermarket la o distanţă de 150 m, staţie autobus la o distanta de 100 m.

Parter: apartament 1/2+1 (capacitate maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti)  compus dintr-un dormitor cu un pat dublu si pat suplimentar, bucatarie utilata, baie cu dus, terasa mare, fara vedere la mare. (pentru minim 2 adulti se va calcula un supliment de  85 eur/sejur).
Etaj 1: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere partiala la mare.
Etaj 2: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere la mare.
Dotări camere: chicinetă/bucătărie utilată, frigider, baie cu duş, balcon/terasă cu vedere partiala la mare. Camerele nu sunt dotate cu A/C. Lenjeria de pat si prosoapele sunt incluse in tarif, se schimba 1 data /saptamana.

 

 

Oferta speciala 9 nopti

Plecare 04.09.2017  din Cluj Napoca

Vila Mamic – Croatia , Omis

TARIF: 480 euro / studio 2 pers / 9 nopti fara masa si transport inclus

Early Booking 31.03.2017

 

 

 

 

 

 

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett