AltvinTUR

2018 Escapadă la băile Karlovi Vary și Praga: 25 – 30 August

Perioada: 25 – 30 AUGUST 2018
Tarif standard : 499 € / persoana 

Tarif EB : 399 €/ persoana  (30.04.2018)

Ziua 1 | 25 AUG: Plecare din Bistriţa pe ruta Cluj Napoca – Oradea dimineata si sosire in Bratislava Cazare in Bratislava la hotel 4*. 

Ziua 2 | 26 AUG: Mic dejun. Dimineaţa vom parcurge turul orasului Bratislava cu autocarul cu un tur panoramic asupra Bisericii Incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric, faleza Dunarii. Deplasare in Karlovy Vary.

Cazare in Karlovy Vary la hotel 4*. 

Ziua 3 | 27 AUG: Mic dejun. Vizitare Karlovy Vary cunoscut international ca oras –statiune balneoclimaterica – se afla in partea de vest a Cehiei, la poalele Muntilor Metaliferi. In aceasta statiune momentan sunt disponibile 13 bai termale, celelalte 66 sunt utilizate doar pentru alimentarea orasului. Pentru cei pasionati de muzee in KarlovyVary se pot vizita: Muzeul Jan Becher, Muzeul orasului Karlovy Vary, Muzeul sticlei Moser, Muzeul Luca, Muzeul Postalionului, Galeriile Arta, etc. Pentru cei care doresc sa se bucure de tratament, pot sa se bucure de tratament in cel mai cunoscut complex terapeutic din Republica Ceha cunoscuta sub denumirea de Baia Elisabeta care ofera peste 60 de tipuri de tratamente printre care: baie cu aburi, baie cu perle, masaj cu miere, reflexoterapie, acupunctura etc. Tarifele difera in functie de alegerile clientilor si variaza intre 17-50 euro.

Cazare in Karlovy Vary 4* 

Ziua 4 | 28 AUG: Mic dejun. Baie si relaxare in Karlovy Vary. Pentru cei dornici sa viziteze imprejurimile statiunii, au oportunitatea de a vizita colonadele din centrul orasului care au supravietuit trecerii timpului din jurul izovului Tepla: Colonada Morii, Colonada din parcul Dvorak, Colonada Castelului, Colonada Izvorului Fierbinte. Turnul de Veche sau Turnul Dianei este situat in spatele Grandhotel Pupp, pe parte de sus a unui deal si ofera privelisti fantastice asupra orasului Karlovy Vary. Cazare in Karlovy Vary 4*

Ziua 5 | 29 AUG: Mic dejun. Plecare din Karlovy Vary si ne indreptam spre Praga. Incepem vizitarea orasului cu incepem cu un tur pietonal: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Biserica Gotica Tyn, Catedrala Sfantului Vitus, Cartierul Evreiesc, – Champs Elysee-ul` Pragai – vestita artera comerciala . Cazare in Praga la hotel de 4*. 

Ziua 6 | 30 AUG: Mic dejun. Tur de oras si deplasare spre Romania

*Reducerea Early Booking este valabila pentru rezervări pana la data de 30.04.2018

Tariful include: 5 nopţi cazare în cameră dublă sau triplă cu mic dejun la hotel de 4* în Bratislava, Praga si Karlovy Vary; transportul cu autocarul; servicii ghid român pe toata durata calatoriei.

Tariful nu include: Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice si pentru ghizii acestoraAsigurarea medicala; Supliment camera single (100€ /5 nopti/pers.)

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett