AltvinTUR

2016

Budapesta- Viena- Melk – Salzburg- Chiemsee- Linz

Perioada : 03- 06 martie  2016

TARIF: 190 euro / persoana 

 linz Chiemsee viena salzburg

Ziua 1 (03  martie 2016): Baia Mare – Viena

Plecare din Romania conform orarului de imbrcare pe traseul– Budapesta – Viena. Oprire pentru cumparaturi la Pandorf. Intrare in Viena pentru un tur panoramic by night pe ringul vienez . Cazare la Viena.

Ziua 2 (04 martie 2016): Viena- Melk- Salzburg

Dupa micul dejun pornim spre orasul Salzburg cu oprire la abatia Abația Melk, abație istorică a benedictinilor din Austria, unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monahic european.

Abația se găsește deasupra orașului Melk, situată pe un deal stâncos cu vedere spre valea Wachau a Dunării, în landul federal Austria Inferioară. Abația este una din foarte rarele locașuri care a funcționat continuu de la înființarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincție de a fi fost și un loc al academismului teologic, dar și laic. Vizita interioara a complexului monahic. Pornim spre Salzburg, orasul muzicii si locul natal al marelui Mozart. Vizita la castelul din Salzburg ………………. La ora 17:00 ne vom caza la hotel de 3 * din zona Salzburg. Optional participare la concertul sustinut de Camerata Salzburg , in Groben Saal Mozarteum: http://www.mozarteum.at/vermietung/grosser-saal.html

Program:

Dmitri D. Schostakowitsch

Chamber Symphony in C minor (version for string orchestra arranged by Rudolf Barschai) op. 110a

Sandor Veress

„Passacaglia concertante” for oboe and string orchestra

Joseph Haydn

Symphony in D major Hob. I:6 „Le Matin”

Wolfgang Amadeus Mozart

Arias from „The Magic Flute” and „Don Giovanni” arranged for oboe and orchestra by François Leleux

Tarife: EUR 53,- / 47,- / 42,- / 32,- / 19,- / 10- in functie de categorie.

 

Ziua 3 (05  martie 2016) Salzburg- Chiemsee- castelul Linderhof –Oberammergau

După micul dejun ne îndreptam spre  Castelul Herrenchiemsee construit de regele Ludovic al II-lea al Bavariei pe insula Herrenchiemsee de pe lacul Chiemsee (cel mai mare lac din Bavaria), la 80 km est de München înspre Salzburg. Castelul este inspirat de Castelul de la Versailles de lângă Paris Aceasta este ultimul dintre castelele lui Ludovic al II-lea al Bavariei și a rămas neterminat. Urneaza vizita la castelul Linderhof ,castel construit de acelasi rege boem, Ldwing al II lea la Bavariei. Pe drumul de intoarcere catre Salzburg ne oprim in orasul de poveste Oberammergau, istoria fiecarei cladiri de aici poate incepe cu : A fost o data ca niciodata ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit…Ne intoarcem in Salzburg- cazare la acelasi hotel 3*.

 Ziua 4 ( 06 martie 2016)  Salzburg- Linz- Budapesta – Romania

 Dupa micul dejun ne imbarcam pentru reintorcerea in tara. Scurta vizita in Linz catedrala veche  din Linz, noua cladirea operei, piata Hauptplatz. Timp liber pentru cumparaturi in Linz la un mare centru comercial. . Pauza de masa la Paprika Csarda. Calatorie spre casa cu scurte pause pe traseu

 

 

Data plecarii

03.03.2016 Supliment single

Copil 3-12 ani

Loc in camera dubla

 

200 EURO 80 EURO

100 EURO


Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim   30%  , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

Tariful include:

 • transport cu autocar modern cu scaune rabatabile și aer condiţionat, cu toate taxele de drum şi parcări incluse;
 • 3 nopţi cazare cu mic dejun la pensiuni sau hoteluri de 2-3*;
 • asistenţă turistică pe traseu din partea unui însoțitor de grup din România.

 

Tariful nu include:

 • asigurare medicală de sănătate și asigurare Storno (obligatorii, dar se pot încheia la orice companie de asigurări), aproximativ 46 lei pe pachet;
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici eventualii ghizi pentru acestea (prețurile indicate sunt orientative):

 

Request Info

 • “Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeuna o poveste de spus.”

  Proverb ebraic
 • “Cel care pleaca intr-o calatorie nu este niciodata acelasi cu cel care se intoarce.”

  Proverb chinezesc
 • Un loc de vacanta în afara sezonului are întotdeauna ceva magic.”

  Max Von Sydow
 • Calatoria reprezinta, dupa parerea mea, o adanca nevoie de a vedea lumea, asemeni imboldului ce-l determina pe un vierme dintr-o mlastina irlandeza sa iasa la suprafata pentru a vedea luna atunci cand este plina.

  Lord Dunsany
 • Calatoresc foarte mult; urasc sa-mi fie viata intrerupta de rutina.

  Caskie Stinnett